Vaser Λιποαναρρόφηση

Vaser Λιποαναρρόφηση

Τι είναι η λιποαναρρόφηση με Vaser?

H Vaser Λιποαναρρόφηση είναι η νέα εξελιγμένη τεχνική λιποαναρρόφησης με τη χρήση υπερήχων (ultrasound). Πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδος, σχετικά αναίμακτη και ανώδυνη, που εγγυάται τα αρτιότερα αποτελέσματα. Με την σχετική πιστοποίηση από τον FDA, θα λέγαμε πως είναι μία εντελώς ασφαλής τεχνική λιποαναρρόφησης.

Η συγκεκριμένη τεχνική χρησιμοποιείται εδώ και 20 χρόνια παγκοσμίως, αλλά στην Ελλάδα έχει κάνει την εμφάνισή της τα τελευταία χρόνια, με τα αποτελέσματα της να μιλάνε από μόνα τους. Η καινοτομία της έγκειται στη “ρευστοποίηση” του λιπώδους ιστού στις επίμαχες περιοχές με ταυτόχρονη προστασία των υπόλοιπων ιστών, όπως τα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα. Αυτό την καθιστά μια απολύτως ασφαλής και αποτελεσματική τεχνική.

Είναι κατάλληλη τεχνική για όλους τους ανθρώπους;

Η Vaser Λιποαναρρόφηση μπορεί να επιτευχθεί με επιτυχία τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Είναι όμως σημαντικό να αναφέρουμε ότι, όπως όλες οι τεχνικές λιποαναρρόφησης, δεν είναι τρόπος αδυνατίσματος, αλλά βοηθά στη “διόρθωση” του τοπικού πάχους. Επομένως, δεν ενδείκνυται σε παχύσαρκα άτομα που επιθυμούν να χάσουν κιλά. Αντιθέτως με τη τεχνική HD (High Definition) Vaser Lipo, τα αποτελέσματα είναι πολύ εντυπωσιακά και σε γυμνασμένα άτομα, στα οποία υπάρχει εναπόθεση λίπους, η αφαίρεση του οποίου βοηθά να αναδειχθούν οι υποκείμενοι μύες και να τονιστούν οι ”γραμμές” του σώματος.

Γιατί όμως κάποιος να προτιμήσει τη Vaser λιποαναρρόφηση από τη κλασική λιποαναρρόφηση;

Ο λόγος είναι απλός…γιατί τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, ο χειρουργικός χρόνος μειωμένος, ο μετεγχειρητικός πόνος, τα οιδήματα και τα αιματώματα ελάχιστα. Επίσης, είναι μία μέθοδος στην οποία ο διεγχειρητικός πόνος είναι μικρός και γι΄ αυτό μπορεί να γίνει χωρίς τη ταλαιπωρία της γενικής αναισθησίας.

Πως λειτουργεί η Vaser Λιποαναρρόφηση;

Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο ασθενής ότι τα αποτελέσματα της Vaser λιποαναρρόφησης είναι μόνιμα. Ο ασθενής επιστρέφει σπίτι του αμέσως μετά την επέμβαση, χωρίς τομές. Για τις επόμενες μέρες, θα χρειαστεί να φοράει έναν ειδικό ελαστικό κορσέ διαβαθμισμένης συμπίεσης, ενώ δεν απαιτείται τακτική παρακολούθηση από τον ιατρό παρά μόνο μετά το πέρας ενός μηνός για αξιολόγηση του αποτελέσματος. Τα τελικά αποτελέσματα είναι ορατά σε περίπου 3 μήνες.Όπως ήδη αναφέρθηκε, η χρήση υπερηχητικών κυμάτων μετατρέπει τα λιποκύτταρα σε υγρή μορφή και αυτό καθιστά ευκολότερη την αναρρόφηση τους και σε μεγαλύτερες ποσότητες. Μπορούν να αφαιρεθούν περισσότερα από 3 λίτρα λίπους. Ταυτόχρονα ο τρόπος συλλογής και η υφή του αναρροφηθέντος λίπους, το καθιστούν ιδανικό για άμεση μεταφορά σε άλλα σημεία του σώματος που έχουν ανάγκη (λιπογλυπτική).

Ένα ακόμα πλεονέκτημα της, είναι ότι το Vaser lipo μπορεί να προκαλέσει ταυτόχρονη σύσφιξη στα σημεία που γίνεται. Έτσι, μεγιστοποιείται το αποτέλεσμα της “λιπογλυπτικής”.

Vaser Λιποαναρρόφηση: Διαδικασία

Η επέμβαση μπορεί να διαρκέσει από 30 λεπτά μέχρι 1μιση-2 ώρες, αναλόγως των περιοχών του σώματος που χρήζουν διόρθωσης. Ο ασθενής συνήθως, δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε γενική αναισθησία και έτσι, η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τοπική αναισθησία ή και με μέθη.

Αφού γίνει ο προεγχειρητικός σχεδιασμός, ξεκινάει η διαδικασία με την έγχυση του τοπικού αναισθητικού στα επίμαχα σημεία. Έπειτα, με την χρήση των υπερήχων, πραγματοποιείται διάσπαση και ουσιαστικά “υγροποίηση” των λιποκυττάρων. Με τον τρόπο αυτό, προστατεύονται τα αιμοφόρα αγγεία και μειώνεται στο ελάχιστο, η δημιουργία αιματωμάτων. Τέλος, γίνεται η αναρρόφηση του ρευστοποιημενου λίπους εύκολα, γρήγορα και ατραυματικά. Όσον αφορά το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα, το γεγονός ότι η αναρρόφησή του γίνεται σε ρευστή κατάσταση, χρησιμοποιούνται μικρές κάνουλες και έτσι αποτρέπεται η δημιουργία εικόνας «φλοιού πορτοκαλιού» με εισολκές σε σημεία που αφαιρέθηκε το λίπος.

Επικοινωνήστε άμεσα με τον πλαστικό χειρουργό Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη, ώστε να αξιολογηθεί το πρόβλημά σας και να βρείτε την καταλληλότερη θεραπεία για την εκάστοτε ανάγκη σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
  Ενδιαφέρομαι για:

  Μήνυμα


  Eλάχιστα επεμβατική μέθοδος

  Eντελώς ασφαλής τεχνική λιποαναρρόφησης

  Εξαιρετικά μόνιμα αποτελέσματα

  Κατάλληλη τεχνική για άντρες και γυναίκες

  Μειωμένος χρόνος αποθεραπείας

  Πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία ή και με μέθη

  Γιατί εμάς;

  Εξειδικευμένο προσωπικό

  Προσιτές Τιμές

  Γρήγορα αποτελέσματα

  Υψηλή ποιότητα

  Ανώδυνος τρόπος

  Χωρίς αναισθησία