Πρόσωπο

ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Λόγω της κομβικής σημασίας που παίζει το κέντρο του προσώπου για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, επεμβάσεις που επιτυγχάνουν μια αρμονική μύτη, αποτελούν ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή. Με την ρινοπλαστική, η μύτη παίρνει την μορφή που εσείς επιθυμείτε, καθώς μπορούμε να αλλάξουμε το μήκος, το μέγεθος ή και το σχήμα. Αδιαμφισβήτητα παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες, όπως η ηλικία αλλά και το τι θέλετε εσείς σαν τελικό αποτέλεσμα.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ BUCCAL FAT

Η αισθητική του προσώπου καθορίζεται όχι μόνο από τα χαρακτηριστικά του αλλά και από τις γραμμές και τις αναλογίες του. Η αφαίρεση του Bucccal Fat Pad, της συσσώρευσης λίπους δηλαδή που βρίσκεται βαθιά στα μάγουλα, φροντίζει για την διαμόρφωση ενός αρμονικού σχήματος προσώπου με γωνίες, λεπτότερα μάγουλα, ισορροπημένες αναλογίες αλλά και καλοσχηματισμένα ζυγωματικά. Η μέθοδος είναι αναίμακτη, πραγματοποιείται μέσα από το στόμα, και οδηγεί σε ορατά αποτελέσματα σε δύο έως έξι εβδομάδες.

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η περιοχή γύρω από τα μάτια χάριν στο λεπτό δέρμα της θεωρείται από τις πιο ευαίσθητες. Με την βλεφαροπλαστική επιτυγχάνουμε την ύπαρξη ενός γεμάτου και λαμπερού βλέμματος καθώς μέσω αυτής παρεμβαίνουμε σε ένα κουρασμένο και θαμπό βλέμμα, αφαιρώντας το επιπλέον δέρμα και λίπος. Παράλληλα διορθώνεται και η περιοχή κάτω από το μάτι όπου συχνά σχηματίζονται σακούλες και ρυτίδες.

ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Με την ωτοπλαστική διορθώνεται η εξωτερική εικόνα των αυτιών, όπως ένα κακό σχήμα λοβού, τα πεταχτά αυτιά ή και το μεγάλο μέγεθός τους. Είναι μία επέμβαση η οποία μπορεί να ξεκινήσει από πιο μικρή ηλικία και αποτελεί μία ασφαλή, απλή και σύντομη χρονικά επέμβαση, χωρίς παράλληλα να σας στερεί η μετεγχειρητική της πορεία, πολύτιμο χρόνο από την επιστροφή στην καθημερινότητά σας.