Σώμα

ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Το στήθος μπορεί ανέκαθεν να θεωρείται στοιχείο θηλυκότητας, είναι όμως και ένα σημείο του σώματος που μπορεί να βλάψει την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας, αν δεν είναι όπως το επιθυμεί. Η επιλογή του σωστού ενθέματος παίζει σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα της αυξητικής στήθους. Σε περιπτώσεις μικρού, απλαστικού ή ασύμμετρου στήθους αλλά και μαστεκτομής ενδείκνυται η συγκεκριμένη επέμβαση. Στόχος είναι η αύξηση του όγκου του στήθους με ενθέματα σιλικόνης για ένα καλαίσθητο φυσικό αποτέλεσμα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Η πάροδος του χρόνου, η εγκυμοσύνη η αυξομείωση του σωματικού βάρους, η κληρονομικότητα ή και ο θηλασμός είναι κάποιοι από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες απώλειας της σφριγηλότητας του στήθους. Η μαστοπηξία ή διαφορετικά η ανόρθωση στήθους στοχεύει σε ένα αρμονικό και στητό στήθος. Όπως όλες οι επιτυχημένες επεμβάσεις, έτσι και η επέμβαση ανόρθωσης στήθους είναι εξατομικευμένη και η επιλογή/διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος αποφασίζεται πάντα από κοινού με εσάς. Πολλές φορές μπορει να γίνει μονο με αυξητική ή με συνδυασμο αυτής, επιλέγοντας τα καταλληλότερα ενθέματα σιλικόνης.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣΤΩΝ

Σε πολλές περιπτώσεις το χέρι του πλαστικού χειρουργού μπορεί να επέμβει για μείωση του στήθους εφόσον μία γυναίκα το επιθυμεί ή συντρέχουν λόγοι υγείας. Στόχος της συγκεκριμένης επέμβασης είναι να μειωθεί αναλογικά και αρμονικά ο όγκος του στήθους. Συνδυάζεται και με ανόρθωση δεδομένου ότι απαιτείται ένα άρτιο αποτέλεσμα αντάξιο των προσδοκιών σας. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια επιλεγουμε τεχνικες για όσο το δυνατόν μικρότερες μετεγχειρητικές ουλές.

ΑΥΞΗΣΗ / ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το σχήμα των γλουτών σας ή είναι μικροί και ατροφικοί, η ανόρθωση ή και η αυξητική γλουτών αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις. Η επεμβατική θεραπεία για την αύξηση των γλουτών γίνεται με την τοποθέτηση στρογγυλών ή οβάλ ενθεμάτων. Επιπλέον, μπορεί να γίνει και με την μεταφορά λίπους ή και με έναν συνδυασμό αυτών των δύο. Η αυξητική γλουτών βελτιώνει το περίγραμμα τους και την μορφή αυτών. Η ανόρθωση γλουτών βοηθάει σε περιπτώσεις όπου υπάρχει χαλάρωση ή έχει χαθεί η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα λόγω γήρανσης, εγκυμοσύνης, απώλειας βάρους και άλλων παραγόντων.

ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η πάροδος του χρόνου, οι αυξομειώσεις βάρους αλλά φυσικά και η εγκυμοσύνη καθιστούν την μάχη των γυναικών για μια επίπεδη, καλοσχηματισμένη κοιλιά ολοένα και πιο δύσκολη. Αφαιρώντας χειρουργικά το περίσσιο δέρμα ή και την συσσώρευση λίπους από το μέσο και κατώτερο τμήμα της κοιλιακής χώρας, τόσο η ελαστικότητα του δέρματος όσο και το σχήμα της κοιλιάς επανέρχονται ενώ οι ραγάδες τις εγκυμοσύνης καταπολεμώνται. Η τομή της επέμβασης γίνεται σε τέτοιο σημείο ώστε να μην είναι ορατή φορώντας μαγιό ή εσώρουχο.