Χείλη – Αύξηση Όγκου / Περίγραμμα

Η αύξηση όγκου στα χείλη είναι κάτι που αναζητούν όλο και περισσότερες γυναίκες. Στην εποχή μας η πλαστική χειρουργική έχει εξελιχθεί σε πολλούς τομείς και έχει βρει τρόπους να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τον πιο ασφαλή τρόπο.

Η εξασφάλιση της υγείας των ασθενών ήταν και είναι πάντα προτεραιότητα της ιατρικής γι΄ αυτό πλέον υπάρχουν εξελιγμένες, μη επεμβατικές μέθοδοι που προσφέρουν εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Η αύξηση όγκου στα χείλη είναι πλέον εφικτή με μια καινοτόμα, μη επεμβατική μέθοδο. Το αισθητικό αποτέλεσμα αφήνει απόλυτα ικανοποιημένες τις ασθενείς. Η ομορφιά του προσώπου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία. Μέσα από αυτή τονίζεται η αυτοπεποίθηση και η ποιότητα ζωής βελτιώνεται σημαντικά.

Γιατί αξίζει να αυξήσετε τον όγκο στα χείλη σας με fillers;

Τα fillers υαλουρονικού οξέος αποτελούν την νέα, εξελιγμένη μέθοδο στην αύξηση όγκου των χειλιών. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα στοιχείο που υπάρχει ήδη στο σώμα. Η βασική του ιδιότητα είναι ότι μπορεί να συγκρατήσει έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό. Χάρη σε αυτή τη λειτουργία αποτελεί βασικό παράγοντα της ενυδάτωσης του ανθρώπινου σώματος. Καθώς ο οργανισμός γερνάει, η ποσότητα του υαλουρονικού οξέος μειώνεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα σημάδια γήρανσης στο σώμα να είναι εμφανή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και η μείωση του πάχους των χειλιών.

Τα πλεονεκτήματα των fillers υαλουρονικού οξέος είναι:

Δεν έχουν μόνιμη διάρκεια: Ωστόσο διαρκεί από 8 έως και 18 μήνες!

Η τοποθέτηση τους είναι γρήγορη.

Πέρα από κάποια παροδική εκχύμωση ή οίδημα, τα οποία υποχωρούν άμεσα μέσα στις επόμενες ημέρες, οι παρενέργειες είναι μηδαμινές.

Αν και είναι σχεδόν ανώδυνη διαδικασία, αναλόγως με τον ασθενή, μπορεί να γίνει εφαρμογή ήπιας αναισθητικής κρέμας.

Ο ασθενής δεν ταλαιπωρείται καθόλου.

Δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός: Από την εφηβεία και μετά είναι απόλυτα ασφαλές.

Μπορείτε να επαναλάβετε την διαδικασία όσες φορές το επιθυμείτε στο μέλλον, χωρίς περιορισμό.

Fillers υαλουρονικού: Η διαδικασία.

Η αύξηση του όγκου στα χείλη μπορεί να επαναφέρει τη νεότητα στα γερασμένα χείλη. Όταν τα λεπτά χείλη επιστρέψουν στον όγκο που είχαν τα προηγούμενα χρόνια, το πρόσωπο θα φαίνεται αναζωογονημένο και φρέσκο. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και συμπληρώνει αρμονικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Παράλληλα, τα fillers υαλουρονικού οξέος, πέρα από όγκο, μπορούν να τονίσουν το περίγραμμα των χειλιών σας, τονίζοντάς τα με τον πιο διακριτικό και φυσικό τρόπο.

Για να γίνει σωστά η διαδικασία, είναι απαραίτητο η ασθενής να επιλέξει έναν επαγγελματία πλαστικό χειρουργό που να έχει μακροχρόνια εμπειρία σε περιστατικά αύξησης όγκου χειλιών.

Στην πρώτη συνάντηση, ο γιατρός εξηγεί λεπτομερειακά τη διαδικασία στην ασθενή, ώστε να έχει πλήρη επίγνωση. Ανάλογα με τις επιθυμίες του ασθενούς, ο γιατρός συμβουλεύει για την κατάλληλη τεχνική (Russian lips, τόνωση περιγράμματος, αύξηση όγκου, διόρθωση σχήματος και ασυμμετρίας) για ένα αισθητικό και όμορφο αποτέλεσμα.

Την ημέρα της συνεδρίας, το υαλουρονικό οξύ εφαρμόζεται στο άνω και κάτω χείλος με μια πολύ λεπτή βελόνα. Άλλος ένας πολύ σημαντικός λόγος που η ασθενής θα πρέπει να απευθυνθεί σε επαγγελματία πλαστικό χειρουργό, είναι η εγγύηση για το καλύτερο δυνατό φυσικό αποτέλεσμα με τους λιγότερο πιθανούς κινδύνους λόγω της εμπεριστατωμένης γνώσης της ανατομίας της περιοχής.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης είναι κορυφαίος πλαστικός χειρούργος με μακροχρόνια εμπειρία στην εφαρμογή fillers για γεμάτα και σαρκώδη χείλη. Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι υψηλής ποιότητας, με FDA approved. Επικοινωνήστε μαζί του για να κλείσετε άμεσα το ραντεβού ανανέωσής σας!