Πρόσωπο

ΒROTOX

Για εμάς το botox στους άνδρες είναι η Νο1 μη επεμβατική θεραπεία που μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης. Το Brotox έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο φρέσκο βλέμμα, βελτιώνοντας τις ρυτίδες ενός “κουρασμένου” προσώπου και αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΠΗΓΟΥΝΙ

Ένα καλοσχηματισμένο πηγούνι προσδίδει δύναμη και ισχύ, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και δομικό στοιχείο της αρρενωπής εικόνας ενός άνδρα. Με την έγχυση υαλουρονικού οξέος στην περιοχή προστίθεται όγκος, τον οποίο πλάθουμε ώστε να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα για ένα άψογο και αρμονικό θεληματικό πηγούνι.

LIFTING ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ

Η ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου με νήματα (COG + PDO) είναι από τις πιο εξελιγμένες και πρωτοποριακές μη επεμβατικές θεραπείες. Στόχος της θεραπείας είναι η άμεση ανόρθωση και ανάκτηση της σφριγηλότητας του προσώπου. Τα νήματα PDO χρησιμοποιούνται ευρέως στην χειρουργική και είναι τα πιο αποτελεσματικά σε ό,τι σχετίζεται με την βελτίωση της υφής του δέρματος. Είναι απορροφήσιμο υλικό και ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος και ελαστίνης. Η τοποθέτηση νημάτων COG βοηθάει στην χαλάρωση του δέρματος αποτελώντας μία ελάχιστα επεμβατική θεραπεία, ενώ μετά από 1 μήνα από την εφαρμογή τους τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Τα νήματα PDO ενδείκνυνται για ήπια χαλάρωση ενώ τα COG για πιο έντονη.

ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Λόγω της κομβικής σημασίας που παίζει το κέντρο του προσώπου για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, επεμβάσεις που επιτυγχάνουν μια αρμονική μύτη, αποτελούν ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή. Με την ρινοπλαστική, η μύτη παίρνει την μορφή που εσείς επιθυμείτε, καθώς μπορούμε να αλλάξουμε το μήκος, το μέγεθος ή και το σχήμα. Αδιαμφισβήτητα παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες, όπως η ηλικία αλλά και το τι θέλετε εσείς σαν τελικό αποτέλεσμα.

ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Με την ωτοπλαστική διορθώνεται η εξωτερική εικόνα των αυτιών, όπως ένα κακό σχήμα λοβού, τα πεταχτά αυτιά ή και το μεγάλο μέγεθός τους. Είναι μία επέμβαση η οποία μπορεί να ξεκινήσει από πιο μικρή ηλικία και αποτελεί μία ασφαλή, απλή και σύντομη χρονικά επέμβαση, χωρίς παράλληλα να σας στερεί η μετεγχειρητική της πορεία, πολύτιμο χρόνο από την επιστροφή στην καθημερινότητά σας.

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η περιοχή γύρω από τα μάτια χάριν στο λεπτό δέρμα της θεωρείται από τις πιο ευαίσθητες. Με την βλεφαροπλαστική επιτυγχάνουμε την ύπαρξη ενός γεμάτου και λαμπερού βλέμματος καθώς μέσω αυτής παρεμβαίνουμε σε ένα κουρασμένο και θαμπό βλέμμα, αφαιρώντας το επιπλέον δέρμα και λίπος. Παράλληλα διορθώνεται και η περιοχή κάτω από το μάτι όπου συχνά σχηματίζονται σακούλες και ρυτίδες.